Ydelser

SVPManagement

Ydelser


ProjectShip®

- Projektorientering af virksomhed

- Projektleder mentor

- Projektvurdering

- Projektleder

- Kompetenceudvikling

- Projekt Support


EmpowerShip®

- Organisationsudvikling

- Coaching

- Kompetenceudvikling


InventionShip®

- Vision og Strategi

- Forretningsudvikling

- Analyser og Diagnoser


Konsulent profil

Som konsulent ligger Steens engagement inden for alle de brede områder: Forretnings-, organisations-, leder-/medarbejderudvikling og projektledelse.

Steen har erfaring med strategiudvikling, organisationsudvikling (især omkring projektorientering), implementering (at virkeliggøre strategier, handlinger), multikulturelle organisationer, porteføljeledelse, programledelse og projektledelse. Oftest ses opgaven løst som en kobling af alle elementerne på én gang.


Kendetegnende har været ledelse af forandringer - projekter/processer - omfattende:


  • Forretningsudvikling, med hele transitionen fra analyse, udvikling af visioner, opstille mål, formulere værdier, udvikle strategier og gennemføre dem
  • Organisationsudvikling, at gennemføre forandringsprocesser med involvering af alle aspekter i organisationen såsom kultur, struktur og kompetencer
  • Projektledelse som både virkemiddel og mål for organisationens orientering

Steen opfattes generelt som en person med egenskaber som: Energiskaber, idérig, entusiastisk, hurtig og meget målbevidst.


Steen trives bedst i udfordrende omgivelser. Er god til at håndtere komplekse problemstillinger og frembringe nye idéer. Er initiativrig, foretagsom, dynamisk og en energibombe. Kort sagt: Tempo, foretagsomhed og inspiration til at skabe noget stort!


Steen er kendt som mester i at koble mange teorier sammen og kunne arbejde på et højt abstraktionsniveau, samtidig med at det kan kommunikeres enkelt så alle forstår det.

Steen er velbevandret i viden indenfor projektledelse, forretningsudvikling, organisationsudvikling, HR, forandringsledelse og strategi.

Han er konstant nysgerrig for at udvikle sig selv og sine omgivelser.


SVPManagement